Diensten

DB Group is een personele dienstverlener met bijna 20 jaar ervaring op het gebied van olie en gas, marine-scheepsbouw, food en zuivel en petrochemie.

Capaciteitsproblemen? Wij leveren de volgende diensten:

Uitzenden

De meest voorkomende dienstverlening van ons bedrijf is uitzenden. Als uitzendbureau, specifiek gericht op technisch personeel, voldoen wij aan de normen en eisen die worden gesteld, zoals het VCU certificaat, de NEN 4400-1 en een lidmaatschap bij de NBBU.

Payrolling

Payrolling is de laatste jaren sterk toegenomen. DB Group neemt hierbij de medewerkers op papier in dienst en neemt hierdoor ook de verantwoordelijkheden en risico’s van de werkgever over. Alhoewel DB Group dit wel aanbiedt, ligt hier niet de nadruk.

ZZP bemiddeling

Bij het gebruik maken van deze tussenvorm neemt DB Group de financiële zorgen weg van de ZZP’er en daarnaast dekt het de WKA af voor de opdrachtgever. Een perfecte toepassing van onze kennis en ervaring. Zowel ZZP’ers als opdrachtgevers kunnen verzoeken doen voor ZZP bemiddeling.

Detachering

Detachering wordt gevraagd voor sleutelfuncties binnen een organisatie, waarbij DB Group de juiste oplossing heeft aangedragen. Hierbij verkiest de opdrachtgever voor minder flexibiliteit in ruil voor meer zekerheid.

Werving en Selectie

Een optie die kan worden ingezet wanneer de opdrachtgever een positie permanent wil invullen. DB Group zorgt dan voor de recruitment en de screening van de kandidaat, waarbij de opdrachtgever eenmalig fee betaalt.

Projectoplossing

Het aannemen van werk is de laatste mogelijkheid waarmee DB Group capaciteitsvraagstukken kan oplossen voor klanten. Standaard productiewerk kan uitgevoerd worden in onze werkplaats in Enter. Dit is ook mogelijk op locatie van de klant, waarbij DB Group alleen de mensen levert, of het hele traject invult, inclusief materiaal en materieel.

DB Group is oplossingsgericht naar opdrachtgevers en biedt medewerkers flexibiliteit. Op welke wijze of in welke vorm dan ook, pakken wij personeelsvraagstukken aan. Dit geldt voor aanvragen voor individuele posities, maar ook voor het invullen van complete stopteams van 50 man of meer.

Geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.