Bedrijfsprofiel

DB Group is een technisch detacheringsbureau in onder andere de sectoren petrochemie, olie- en gaswinning, marine- en scheepsbouw en voedings- en zuivelindustrie.

Vakmensen

In de basis leveren wij vakmensen als lassers, fitters en monteurs met de daarbij behorende leidinggevenden – voormannen en uitvoerders. Daarnaast zorgen wij voor vakspecialisten als veiligheidskundigen, kwaliteitsmensen (lasinspectie en QC) en wat meer gevraagd wordt in de uitvoerende functies.

Teams

Mede door ons netwerk verzorgen wij regelmatig volledige teams voor opdrachtgevers. Deze teams bestaan dan uit monteurs, fitters (1e en 2e), lassers, voormannen en uitvoerders. Wanneer gewenst, wordt dit uitgebreid met veiligheids- en kwaliteitspersoneel. De teams die wij samenstellen, variëren in omvang van 10 tot 100 man, afhankelijk van de hoeveelheid werkzaamheden.

Eigen werkplaats

DB Group beschikt in Enter over een eigen werkplaats. Werknemers kunnen daar proeflassen en oefenen ter voorbereiding op lasexamens. Proeflassen en fitterstesten worden regelmatig bij ons op locatie uitgevoerd. Op deze wijze borgen wij de kwaliteit en zorgen we ervoor dat niemand (opdrachtgever, medewerker en DB Group) tijd verliest wanneer de werkzaamheden moeten beginnen. Daarnaast beschikken we over apparatuur om kleine montage- en assemblasgewerkzaamheden voor opdrachtgevers te verrichten. Informeer naar de mogelijkheden.

In de werkplaats worden tevens opleidingen verzorgd, waaronder de opleiding tot flensmonteur en veilig verplaatsen van lasten.

Partners

DB Group is oplossingsgericht naar opdrachtgevers. Om complete technische oplossingen te bieden, werken we nauw samen met een aantal partners:

  • Door GAP wordt Bolt tensioning en Bolt Torqing aangeboden;
  • MDI zorgt voor een brede basis van gekwalificeerde vakmensen in de food- en zuivelindustrie;
  • De samenwerking met Inatec en HS Technical zorgt voor een verbreding in zowel vakmensen als stafpersoneel.