Onder de overkoepelende naam vallen ook twee andere divisies: DB Detachering B.V. en DB Projects & Engineering B.V.. Om verwarring te voorkomen is ervoor gekozen om één vaste naam naar buiten te gebruiken: DB Group.

DB Detachering B.V.

DB Detachering biedt een grote diversiteit aan diensten op het terrein van tijdelijk technisch personeel. Deze dienstverlening reikt van individuele functies tot het samenstellen van complete montageteams.

Uit ons uitgebreide personeelsbestand selecteert DB Detachering snel de juiste persoon voor de gevraagde functie. Zo weten we ook meteen of de certificaten van de persoon nog geldig zijn en scholen desgewenst bij. Wij informeren klanten vooraf uitgebreid over de aanwezige certificatie van de aan te bieden medewerkers. Een service die overigens geldt voor al onze divisies.

DB Projects & Engineering B.V.

DB Projects & Engineering begeleidt projecten over de gehele wereld, ongeacht omvang en voert deze desgewenst zelfstandig uit. Wij beschikken daartoe over een zeer ruime kennis en ervaring.

In dit segment bieden wij een groot aantal functies aan in de hogere opleidingsniveaus. Denk hierbij bijvoorbeeld aan constructionmanagers, site-engineers, safetyengineers, cost- en qualitycontrollers, planners, etc.

Hoofdkantoor Enter

Bijna 20 jaar geleden richt Marc Daniëls DB Group op in Nederland. Vanuit het hoofdkantoor in Enter werken 10 medewerkers twee afdelingen, namelijk de afdeling planning en de afdeling financiële administratie.

De afdeling planning bestaat uit een aantal ervaren commerciële medewerkers die de contacten onderhouden met de opdrachtgevers en  de externe medewerkers. Ze worden  daarbij ondersteund  door administratieve medewerkers voor dossiervorming en het opstellen van de opdrachtbevestigingen en contracten.

De afdeling financiële administratie verzorgt de wekelijkse verloning en facturatie van de gewerkte uren. Intern beschikken we over deskundigheid op het gebied van wet- en regelgeving inzake fiscale en juridische aangelegenheden.

Voor de planning en de uren-administratie beschikken we over een in eigen beheer vervaardigd uniek urenregistratiesysteem voor de verloning en controle en bewaking van de te factureren uren.  Dit software pakket kent daarnaast diverse tools voor het bewaken van verlopen certificaten, ID bewijzen, personeelsbeoordelingen en dergelijke.

DB Group Hoofdkantoor
Vonderweg 29
7468 DC Enter

Tel: +31 (0)547 38 66 44
Mail: info@dbgroup.nl

Administratie:
Mail: uren@dbgroup.nl

DB Group Groningen/HS technical
Vonderweg 29
7468 DC Enter

Tel: +31 (0)547 38 66 44
Mail: info@hstechnical.nl

DB Group Huizen/MD Wagenpark
Installatieweg 1
1271 EM Huizen

Tel: +31 (0)35-533 07 18
Mail: info@dbgroup.nl