03 maa

DB Group test werknemers in Portugal in opdracht van grote Nederlandse klant

DB Group test 50 lassers en 60 fitters op locatie in Portugal

In februari 2016 heeft DB Group in opdracht van een grote Nederlandse opdrachtgever ca. 50 lassers en 60 fitters getest. Hierbij speelde DB Group in op de vraag van de klant om de kwalititeitseisen en de veiligheid naar een hoger plan te tillen.

Deze doelstelling geldt onder andere voor flexwerkers van DB Group die voor verschillende projecten van de klant zijn aangevraagd.

De klant heeft ruime ervaring met Portugese werknemers die beschikbaar worden gesteld door DB Group. Om de blijvende vraag naar technisch personeel te kunnen waarborgen, onder andere kijkende naar de kwaliteit en veiligheid van desbetreffende flexwerkers, heeft de klant DB Group gevraagd deel te nemen aan hun testdagen in Portugal.

Er zijn in totaal 50 gekwalificeerde lassers en 60 fitters getest door middel van proeflassen en fitterstesten, elk afzonderlijk. Er werd gebruik gemaakt van een locatie die beschikt over 15 lascabines en 2 theoriezalen. De resultaten van deze testen zijn zeer positief gebleken en vastgelegd in hun persoonlijke dossiers.

      Afbeelding3   Afbeelding1

Via deze link kunt u een informatieve presentatie bekijken over de testdagen in Portugal.