HS technical

De groene gedachte als het om technische professionals gaat

HS Technical, een project georiënteerde organisatie voor Energie, Chemie, Olie & Gaseffect

Wij bieden onze klanten een solide en betrouwbare mogelijkheid Engineering, Constructie en Safety vraagstukken flexibel op te lossen. In de breedte van de diensten keten en in de diepte van de projectboom. Wij zoeken de optimale oplossing.

Kansen

De interactie tussen de opdrachtgever, de professional en HS Technical biedt kansen voor alle partijen.

De opdrachtgever heeft het hoogste belang bij het vinden van de juiste mensen voor de juiste functie om daarmee haar doelstellingen te realiseren. Kennis, ervaring, motivatie en capaciteiten zijn de factoren waarop de opdrachtgever een voorselectie verwacht. Naast deze factoren is het aan HS Technical de taak professionals te selecteren met drive en een passende persoonlijkheid.

De professional zoekt in het algemeen een hoogwaardig project bij een interessante opdrachtgever, waarbij zij zich kunnen ontwikkelen, zowel in niveau, technisch als persoonlijk. Door continue hoogwaardige diversiteit te bieden onder goede arbeidsvoorwaarden zorgt HS Technical voor tevreden medewerkers.

HS Technical stelt tevreden opdrachtgevers en medewerkers primair. Alleen hierdoor hebben wij bestaansrecht en kunnen wij de continuïteit en kwaliteit waarborgen. Het is daarom aan ons scherp te zijn op de kansen die ons worden geboden door onze opdrachtgevers en onze professionals. Onze verwevenheid en afhankelijkheid, is de drive, met passie voor onze opdrachtgevers en professionals te werken.

Bekijk de website van HS Technical.