26 jan

Succesvolle afsluiting project Norg

Half januari hebben we een afsluiting gehad van een enorm project. Begin 2014 zijn we door onze opdrachtgevers benaderd om deel te nemen aan een van de grotere projecten van dat jaar. Het betrof de ombouw en uitbreiding van UGS locatie Norg.

 

Als technisch uitzendbureau ondersteunen wij onze klanten graag en namen een grote uitdaging als deze dan ook direct aan. Per dag liepen er ongeveer 1000 man op locatie voor dit project. Dit geeft wel aan hoe groot dit project is.

 

In samenwerking met een aantal andere bureau’s hebben we meer dan 200 mensen geleverd: 120 eerste fitters, 60 tweede fitters, 60 lassers, 50 monteurs en nog overige vakmensen. Wij, maar ook onze klant, zijn ontzettend trots op alle mannen die fantastisch werk hebben geleverd en allen weer gezond naar huis zijn gekeerd. De nadruk op de veiligheid tijdens dit project was hoog en dat heeft zijn vruchten afgeworpen.

 

Hieronder zijn een aantal foto’s te zien van het enorme project. Bekijk voor meer informatie over dit project de website van de NAM.

4 2 1 5    9